Et dokumentarkiv i skyen. Når du vil have orden i tingene.

e-Arkiv er en professionel skybaseret, digital arkivløsning til dig, der ønsker at uploade din information på en nem måde, og trygt overlade resten til os. Du kan uploade din information til e-Arkivet. Hvor som helst. Når som helst.

Depona har ansvaret for funktionaliteten i løsningen, hvilket omfatter tilgængelighed (oppetid på servere) pålidelighed og tilgang, forsikringer samt mulighed for at sikre dokumenter og data. Brugergrænseflade og administrationsværktøj opfylder de svenske myndigheders krav til sporbarhed.

Alle data lagres på vores egne servere og datalagringsenheder, som alle kører med vores egne software-løsninger. Information om hvor serverne står fysisk, og hvor backupper gennemføres, beskrives som en del af tjenesten. Uploadede dokumenter kan ikke redigeres eller forvanskes, da de ligger i e-Arkivet. De er låst, og det garanterer dokumenternes autenticitet.

e-Arkiv er et digitalt arkiv og en tjeneste, som er knyttet til vores andre tjenester, eksempelvis Visual Archive Office®. Da al dokumentation er forenelig med EUs databeskyttelsesforordning, GDPR, kan e-Arkiv være et skridt på vejen til at opfylde virksomhedens GDPR-strategi.