Depona AB’s forretningskoncept er at tilbyde virksomheder, organisationer og offentlige institutioner en fysisk fjernarkivstjeneste af den højeste kvalitet og det højeste serviceniveau til en attraktiv pris.

Depona A/S er en del af dokumenthåndteringskoncernen Depona. Vores fysiske arkiv er placeret i Malmø i Sverige og dækker vores kunders behov i Øresundsregionen.

Koncernen har syv fuldt ejede arkivselskaber i Sverige, Danmark, Finland og Letland.

I 2022 var koncernens omsætning omkring 275 mio. SEK.

Koncernen har cirka 240 medarbejdere.

Depona udfører kundetilpassede arkiv- og dokumenthåndteringstjenester af den højeste kvalitet. Tjenesterne omfatter forvaltning af alle typer af dokumentation og tegninger.

De innovative og kundetilpassede forvaltningsløsninger har til formål at sikre og lette arkiveringen og genfindingen.

Depona har dokumenthåndtering som sit eneste forretningsområde med et defineret fokus for virksomheden:

At levere markedets bedste arkiv- og dokumenthåndteringstjeneste, både med hensyn til service, kvalitet og teknologi, til konkurrencedygtige priser. Virksomhedens tjenester omfatter arkivering og konvertering til digitalt format af alle medietyper, herunder papirdokumenter, tegninger, kort, mikrofilm, mikrofiche, røntgenfilm, forskellige digitale medier og digital arkivering.

Depona hviler på et stabilt økonomisk fundament i form af sine mange og velkendte kunder samt en økonomisk stærk, langsigtet og engageret ejer.

Depona har de seneste ti år haft den højeste kreditvurdering (AAA).

Depona er certificeret for kvalitetsledelse i henhold til ISO 9001 og miljøledelse i henhold til ISO 14001.

Deponas kunder består af virksomheder og organisationer af meget forskellige størrelser fra en lang række brancher, lige fra de største internationale koncerner til små og mellemstore virksomheder.

Depona i andre lande

Depona.se

Depona.no

Depona.fi

Depona.lv