Loading...

Derfor Depona

Derfor Depona2019-10-17T09:47:22+00:00

Vores mål er at være dit første valg inden for arkivforvaltning.

Depona er dedikeret som arkivvirksomhed og tilbyder innovative og effektive arkivløsninger. Hos os er kunden altid i centrum.

Depona er en stabil virksomhed med en god økonomi og den højeste kreditvurdering. Deponas ledelse har konsekvent fokus på langsigtet, stabil vækst med lav belåning. Det garanterer, at Depona har de nødvendige ressourcer til en sikker håndtering af jeres information og materialer. Også langt ud i fremtiden.

Alle er velkomne, uanset om man kun har nogle få mapper eller flere hyldekilometer med eksisterende arkiver. Vi kan altid tilbyde økonomisk overkommelige og fleksible løsninger til netop jeres behov.

Vi tager ansvar for miljøet og vores omverden.

Vi arbejder systematisk på at sænke vores energiforbrug og søger at bruge energikilder, der er så rene som muligt.

Depona afsætter betydelige midler til en miljøfremmende klimakompensationsordning og skænker årligt store beløb til organisationer som Læger Uden Grænser. Vi ser det som et privilegium, at vores virksomhed kan hjælpe og bidrage, når det er muligt. Uanset hvilke af vores tjenester eller produkter, I anvender, så kan I altid være sikre på, at vi er en bevidst og diskret leverandør, som tilbyder de absolut bedste løsninger. Til rimelige priser.

Kontakta os

Kontakt oss

Vi bruger cookies til at sikre dig den bedste brugeroplevelse på vores website. Mere information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng