Loading...

Arkivering

Arkivering2019-10-17T09:44:57+00:00

Alle har brug for at arkivere.

Alle virksomheder skaber information, der skal gemmes. Informationen skal gemmes til eget brug, for at overholde aftaler og som følge af lovgivning.

Uanset årsagen er det vigtigt at minimere risikoen for skader på materialet samt at holde et højt sikkerhedsniveau. Personer med de nødvendige rettigheder til informationen har brug for nem og hurtig adgang, uanset om formatet er fysisk eller digitalt.

Arkivering i eget regi på en struktureret og sikker måde kræver mange ressourcer, både i form af tid og økonomi, ikke mindst i forbindelse med de lokaler, der kræves for at opretholde et acceptabelt niveau.

Depona er specialister i arkivforvaltning og varetager arkiveringen for et stadigt stigende antal virksomheder.

Vi kan hjælpe jer med at forbedre og effektivere jeres arkivforvaltning og tilbyder tjenester, der strækker lige fra rådgivning og håndtering af nogle få arkivkasser til overtagelse og drift af store, eksisterende arkiver.

Kontakta os

Kontakt oss

Vi bruger cookies til at sikre dig den bedste brugeroplevelse på vores website. Mere information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng